Att tänka på när du ska sälja

Vi erbjuder fastighetsmäklare med stor branscherfarenhet, tidsenlig utbildning och hög andel nöjda kunder. Vi lever på våra egna referenser. Som fristående fastighetsbyrå engagerar vi oss helhjärtat, vilket bidra till en trygg försäljning/överlåtelse. Tack vare att vi jobbar med färre uppdrag åt gången har vi en helt annan möjlighet att ta hand om inkommande telefonsamtal samt verkligen ta oss tid och fokusera på varje enskilt förtroende, vilket en bostadsförsäljning är.

Vi erbjuder tips och råd till våra kunder. Vissa bostäder läggs officiellt Ej ut för försäljning utan matchas direkt med vårt kundregister. Detta efter direkt önskemål från säljare, varför det kan vara bra att gå med i vårt kundregister.

Vårt mål är att alltid vara i framkant när det gäller kvalité och nytänkande inom fastighetsförmedling. Detta för att erbjuda de bästa förutsättningarna för en trygg affär.

Tilläggstjänster
Som kund hos oss erbjuds ni ett stort utbud av tilläggstjänster, såsom:
Homestaging/stylingsråd
Proffsbilder
Planskisser
Annonsering i valfri dagstidning
Energideklaration
Överlåtelsebesiktning
Säljarförsäkring, s.k. dolda fel försäkring
Radonmätning
Dubbelboende försäkring
Flytthjälp
Hantverkarkontakter
Visnings- och flyttstädning
Deklaration av bostadsförsäljningen (endast privatpersoner)

Garanti
Vår garanti till er som uppdragsgivare är att om ni inte är nöjd (undertecknat köp-/överlåtelse/-upplåtelseavtal) så tar vi 0 kr betalt för vårt arbete (gäller ej tilläggstjänster). Se allmänna villkor som gäller för förmedlingsuppdraget för förtydligande.

Vid vårt första besök
Vi informerar dig om vår marknadsplan. Du ger oss kopior av alla handlingar som rör fastigheten/bostadsrätten, bl. a. ritningar, tomtkartor, lånehandlingar, servitutsavtal och en sammanställning av dina driftskostnader.

Objektsbeskrivning
Utifrån vårt första besök gör vi en objektbeskrivning tillsammans. Var noggrann med att uppgifterna är korrekta. Läs alltid igenom och godkänn beskrivningen innan försäljningen startar. Det är objektsbeskrivningen och din boendekalkyl som ligger till grund för om köparen skall bli intresserad.

Förmedlingsuppdraget
Förmedlingsuppdraget skall alltid vara skriftligt. I detta skall det klart framgå vilka villkor som gäller mellan parterna.

Mäklaren sammanför säljare och köpare
Följ våra råd och var mycket noggrann med att upplysa en köpare om allt du känner till om fastigheten/bostadsrätten. Undanhåll ingen information - för fel kommer fram förr eller senare. Det är mycket vanligt att mäklaren, innan överlåtelsen, rekommenderar köparen att låta en fackman göra en besiktning.

Avslut
När säljare och köpare är överens om att ingå avtal, upprättar mäklaren de för fastighetsaffären nödvändiga handlingarna. Genom hela förmedlingsverksamheten skall du känna att vi tryggt och säkert lotsar dig fram till en bra affär. Om något rörande din försäljning känns oklart, skall du med förtroende vända dig till oss för att få en förklaring.Välkommen som kund!