Rekommendationer

Det är alltid lika uppskattat att spontant få mottaga värdeomdöme.

Andrei Ionas, 2017-04-30
Vi vill å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Ett perfekt utfört mäklaruppdrag från allra första kontakten. Roy - Lennart upplevs personlig, inger trygghet och är uppriktig. Mycket information om tillvägagångssätt och bra svar på alla frågor vi haft som inte ursprungligen födda svenskar i samband med försäljningen av vår villa på Eriksbo Backe.

Mehri H, 2016-09-01
Det glädjer mig att kunna rekommendera Roy Lennart Winqvist för han utförde ett proffsigt och mycket bra jobb vid förmedlingen av min lägenhet på von Gerdesgatan/Johanneberg.

Azeb G. K, 2016-05-11
Jag vill å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Mycket bra jobb från första kontakten till försäljningens avslut med förmedling av min lägenhet. Befälsgatan/Kviberg

Mårten Dahlgren, 2016-02-28
"En seriös mäklare som jobbar outtröttligt för att hjälpa sin klient få sålt sitt objekt. Arvhag AB känns personligt där jag som säljare ha blivit respekterad och informerad genom hela säljprocessen. /Lundenvägen 41 B"

Matti P, 2016-02-08
Roy - Lennart Winqvist utförde ett proffsigt och mycket bra jobb när jag sålde min lägenhet på Måns Bryntessonsgatan/Gamlestan, varför jag varmt vill rekommendera honom.

Marianne W. och Håkan S, 2015-08-07
Vi kan å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Från första kontakten till försäljningens avslut med vår villa i Östra Rannebergen. Mycket information om tillvägagångsätt och bra svar på alla frågor vi haft.

Alexander M, 2014-06-19
Vi har använt Roy-Lennart flera gånger inom familjen. Han har alltid gjort ett utmärkt jobb och fått oss att känna oss trygga med försäljningarna.

Maj I., 2013-11-14
Jag rekommenderar Roy Lennart Winqvist för han utförde ett proffsigt och mycket bra jobb vi förmedlingen av vår villa i Utby/Fjällbo.

Urban N, Lundby, 2010-03-21
Roy-Lennart gjorde precis vad han skulle, sålde vår bostad till ett för oss acceptabelt pris. Inga konstigheter, allt flöt på vid förmedlingen av vår lägenhet i Glöstorp/Tuve.