Rekommendationer

Det är alltid lika uppskattat att spontant få mottaga värdeomdöme.

BRF Höjden i Sävedalen, 2018-05-25
Stort tack för ett strålande jobb med dessa lägenhetsförsäljningar. Kan varmt rekommendera Roy-Lennart och Arvhag jurist & fastighetsbyrå.
Daniel Möller

Sotenäsvägen 19 bostadsrättslägenhet 1 A, 2018-05-21
Vid vårat köp av fastigheten 1A på Sotenäsvägen 19 har vi haft en bra kontakt med mäklare Roy-Lennart från ARVHAG Jurist & Fastighetsbyrå. Han har varit tydlig i allt och återkopplat snabbt med svar på frågor som vi kunde tänkas ha. Vi har känt oss trygga och haft fullt förtroende för honom från första visningen till slutfört köp.
Vi rekommenderar honom varmt.
Henrik & Karin


Andrei Ionas, 2017-04-30
Vi vill å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Ett perfekt utfört mäklaruppdrag från allra första kontakten. Roy - Lennart upplevs personlig, inger trygghet och är uppriktig. Mycket information om tillvägagångssätt och bra svar på alla frågor vi haft som inte ursprungligen födda svenskar i samband med försäljningen av vår villa på Eriksbo Backe.

Mehri H, 2016-09-01
Det glädjer mig att kunna rekommendera Roy Lennart Winqvist för han utförde ett proffsigt och mycket bra jobb vid förmedlingen av min lägenhet på von Gerdesgatan/Johanneberg.

Azeb G. K, 2016-05-11
Jag vill å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Mycket bra jobb från första kontakten till försäljningens avslut med förmedling av min lägenhet. Befälsgatan/Kviberg

Mårten Dahlgren, 2016-02-28
"En seriös mäklare som jobbar outtröttligt för att hjälpa sin klient få sålt sitt objekt. Arvhag AB känns personligt där jag som säljare ha blivit respekterad och informerad genom hela säljprocessen. /Lundenvägen 41 B"

Matti P, 2016-02-08
Roy - Lennart Winqvist utförde ett proffsigt och mycket bra jobb när jag sålde min lägenhet på Måns Bryntessonsgatan/Gamlestan, varför jag varmt vill rekommendera honom.

Marianne W. och Håkan S, 2015-08-07
Vi kan å det varmaste rekommendera Roy-Lennart som mäklare. Från första kontakten till försäljningens avslut med vår villa i Östra Rannebergen. Mycket information om tillvägagångsätt och bra svar på alla frågor vi haft.

Alexander M, 2014-06-19
Vi har använt Roy-Lennart flera gånger inom familjen. Han har alltid gjort ett utmärkt jobb och fått oss att känna oss trygga med försäljningarna.

Maj I., 2013-11-14
Jag rekommenderar Roy Lennart Winqvist för han utförde ett proffsigt och mycket bra jobb vi förmedlingen av vår villa i Utby/Fjällbo.

Urban N, Lundby, 2010-03-21
Roy-Lennart gjorde precis vad han skulle, sålde vår bostad till ett för oss acceptabelt pris. Inga konstigheter, allt flöt på vid förmedlingen av vår lägenhet i Glöstorp/Tuve.