Nyheter

Kampanj för fastighetsmäklarnas anseende!

Kampanj för fastighetsmäklarnas anseende!

Kampanj för fastighetsmäklarnas anseende!

Mäklarsamfundet tillsammans med Fastighetsmäklarförbundet avser hålla en branschgemensam kampanj med syfte att stärka fastighetsmäklarbranschens anseende speciellt nu i Corona tider

I slutet av maj kommer vi att få stifta bekantskap med det nya fiktiva fastighetsmäklarföretaget Fastighetsmäklarna ABC, som fastighetsföretag med humor och värme kommer att förmedla värdet av den svenska fastighetsmäklartjänsten via olika digitala plattformar.

Genom den digitala plattformen visa på hur en mäklare gång på gång hamnar i dråpliga och tillspetsade situationer som i slutändan alltid visar vilken nytta en fastighetsmäklare faktiskt gör för både köpare och säljare i bostadsaffären.

Som en av de få kvarvarande genuina lokalförankrade fastighetsbyråerna slår vi vakt om den västsvenska charmen och originaliteten. Vill vi be Er ägna några minuter på att rekommendera oss i sociala medier såsom facebook.
https://www.facebook.com/arvhag