Nyheter

Tillträde

Tillträde

Avslut

Under onsdagen den 16 juli ägde tillträde rum, vilket sätter punkt för ytterligare ett förmedlingsuppdrag.  Med glada nöjda parter i affären med den charmiga f.d. banvaktstuga, med generösa utrymmen och barnvänlig natura nära omgivning.

Semester

Semester

Semester

Vi på Arvhag tar semester i perioden mellan 25 juli till och med 3 augusti.  Vi tar stegen ner till stranden, På vägen slinter vi in och köper en glass innan vi svalkar fötterna vid strandbrynet

Försäljningsuppdrag

Försäljningsuppdrag

Försäljningsuppdrag

Ännu en gång har vi på Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri trots den stora konkurrens bedömts som bästa val att förmedla en bostad, denna gången gäller 
villa med högt läge i natura nära omgivning. Med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger, golfbana och service på friköpt tomt. Trevligt hus med öppen stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval i populära naturnära Backa. Med tre rejäla insynsskyddat sovrum och plats för säng, skrivbord och varm charm. Flera helkaklade badrum, varav en med inomhus pool och bastu. Bostaden erbjuder god förvaring genom klädkammare och garderober, varav en med spegelskjutdörr samt källarförråd.

Såld

Såld

SÅLD!

Nu är förmedlingen genom förd och bostaden såld sedan parterna kommit överens om de sista detaljerna. Vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri har på "Nytt" nåt försäljnings rekord nu på denna 
charmiga bostadshus, f.d. banvaktstuga, med generösa utrymmen och barnvänlig natura nära omgivning.
 
Ljus mysig trerumsrumsfastighet i populära Björboholm med närhet till ljuva bad i Mjörn och möjlighet till båtplats. Med två rejäla insynsskyddade sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Delvist in kaklat badrum. Bostaden erbjuder generösa utrymmen.

Besiktning

Besiktning

Idag genomförs överlåtelsebesiktning av Strandkullen 14. Det ska bli spännande och intressant uppleva vad som kommer att komma fram.

Kontraktskrivning

Kontraktskrivning

Kontrakt

Nu är förmedlingen genomförd och kontrakt har skrivits på denna
charmiga bostad. Vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri har på "Nytt" nåt försäljning rekord.  Denna gång gäller det den forna banvaktstuga med generösa utrymmen och barnvänlig natura nära omgivning i Björboholm.  

Såld

Såld

SÅLD

Nu är förmedlingen genom förd och bostaden såld sedan Brf (bostadsrättsföreningen) givit sitt godkännade till medlemsskaps förändringen. Vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri har på "Nytt" nåt försäljnings rekord nu på denna ljusa mycket stilfulla tvårumslägenhet med omsorgsfulla materialval i populära naturnära Bifrost. Med ett rejält insynsskyddat sovrum från 2013 med plats för säng, skrivbord och varm charm. Helkaklat badrum med dusch. Bostaden erbjuder god förvaring genom en klädkammare och en garderob med skjutdörr samt källarförråd.