Nyheter

Visning

Visning

Västgötagatan 1

En paradvåning med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger och service. Trevlig bostad med stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval vid populära Heden med närhet till Göteborgs evenemangsstråk och avenyn.
 
Med tre rejäla insynsskyddad rum, varav två sovrum med rymlig plats för säng, skrivbord och varm charm. Två helkaklade badrum, varav ett med bubbelbadkar (jacuzzi.)
 
Bostaden erbjuder vita köksluckor, karmdörrar, ljust parkettgolv (ek) och infällda spotlights i tak och god förvaring genom flera garderober samt källarförråd.

Nytt försäljningsuppdrag

Nytt försäljningsuppdrag

Nytt försäljningsuppdrag

Ännu en gång har Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri trots den stora konkurrens bedömts som bästa val att förmedla en bostad, denna gången gäller det en paradvåning med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger och service. Trevlig bostad med stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval vid populära Heden med närhet till evenemangsstråket och avenyn. Med tre rejäla insynsskyddad rum, varav ett sovrum med rymlig plats för säng, skrivbord och varm charm. Två helkaklade badrum, varav ett med bubbelbadkar (jacuzzi.) Bostaden erbjuder god förvaring genom flera garderober, källarförråd, vita köksluckor, karmdörrar, ljust parkettgolv (ek) och infällda spotlights i tak.
 
Här bor Du i ett barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, allmänna kommunikationer med stadens vimmel och puls.

Styrelseledamot av Brf Västgötagatan väljer Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri.

Styrelseledamot av Brf Västgötagatan väljer Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri.

Västgötagatan 1

Styrelseledamot av Brf Västgötagatan väljer Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri. Trots den stora konkurrensen har vi på Arvhag bedömts som bästa val att förmedla denna paradvåning med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger och service. Trevlig bostad med stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval vid populära Heden med närhet till Göteborgs evenemangsstråk och avenyn. Med tre rejäla insynsskyddad rum, varav två sovrum med rymlig plats för säng, skrivbord och varm charm. Två helkaklade badrum, varav ett med bubbelbadkar (jacuzzi.)
 
Bostaden erbjuder vita köksluckor, karmdörrar, ljust parkettgolv (ek) och infällda spotlights i tak och god förvaring genom flera garderober samt källarförråd.
 
Här bor Du i ett barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, allmänna kommunikationer och köpcenter.

Kontrakt

Kontrakt

Kontrakt

 
Nu är förmedlingen genomförd och avtal skrivs i eftermiddag. Vi på Arvhag har på "NYTT" nåt försäljning rekord. Denna gång gäller det en vill med högt läge i natur näara omgivning. Med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd. Där du bor i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger, golfbana och service på friköpt tomt. Trevligt hus med öppen stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval i populära naturnära Backa.
 
Med tre rejäla insynsskyddat sovrum och plats för säng, skrivbord och varm charm. Flera helkaklade badrum, varav en med inomhus pool och bastu. Bostaden erbjuder god förvaring genom klädkammare och garderober, varav en med spegelskjutdörr. Dessutom finns ett rejält källarförråd.
 
Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, busshållplats och köpcenter.