Nyheter

Gamla Björlandavägen 36 A

Gamla Björlandavägen 36 A

Till Salu

Gamla Björlandavägen 36 A
Välkommen till detta ljusa och rymliga hem som kombinerar stilfulla materialval med hög funktionalitet! På entréplanet möts du av ett stort vardagsrum i eftertraktat söderläge, där det vackra fiskbensmönstrade parkettgolvet skapar en tidlös elegans. Rummet badar i ljus tack vare den generösa fönsterraden och har direkt anslutning till en rymlig uteplats – perfekt för sommarkvällar, med plats för både möbler och växter.

Hallen, centralt placerad, binder samman alla rum på entréplan. Här välkomnas du av slitstarkt klinkergolv som övergår i vacker parkett. Badrummet är helkaklat och välutrustat med både golvvärme, tvättmaskin, torktumlare och tvättho – en praktisk tvättstuga med stil. Köket är ljust och trevligt med laminatgolv och har alla bekvämligheter du behöver, inklusive spis, kyl, frys och diskmaskin, samt stilrent kakel ovanför diskbänken.

På det övre planet finner du en centralt placerad, möblerbar hall som leder vidare till fyra rymliga sovrum. Varje sovrum har gott om plats för en dubbelsäng och pryds av elegantagolv och fönster som släpper in ett härligt dagsljus. Förvaringsutrymmen är väl tilltagna med garderobsväggar i flera sovrum. Badrummet på övre plan är även det helkaklat, och erbjuder både ett badkar och en handdukstork – en oas för avslappning.

Detta hem är den perfekta kombinationen av elegans och funktion, och erbjuder generösa sociala ytor såväl som privata rum för avkoppling. Ett boende som passar både för vardag och fest!