Nyheter

Kontrakt

Kontrakt

Såld

Nu är förmedlingen genom förd och det trevliga fritidshuset i Bergslagen såld sedan parterna kommit överens om de sista detaljerna.
 
Vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri har på "Nytt" nåt försäljnings rekord nu på denna Genuin Bergslags idyll med anor från tidigt 1700-tal med knappt 200 m till vacker badvik. På ett avstånd av  ca 65 km (ca 47 min) från Örebro. Till Karlstad är det ca 107 km (ca 1 tim 17 min). Till torget i Grythyttan ca 14 km ( ca 11 min.)

Tillträde

Tillträde

Avslut (tillträde)

På måndag den 19 januari hålles tillträde, vilket sätter punkt för ytterligare ett förmedlingsuppdrag med glada nöjda parter.

 
Åter har vi på Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri nått försäljningsrekord. Denna gång gäller det den stilfulla vilan på 
Haletorpsvägen 29 med högt läge och natura nära omgivning. Med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger, golfbana och service på friköpt tomt. Trevligt hus med öppen stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval i populära naturnära Backa. Med tre rejäla insynsskyddat sovrum och plats för säng, skrivbord och varm charm. Flera helkaklade badrum, varav en med inomhus pool och bastu.
 
Bostaden erbjuder god förvaring genom klädkammare och garderober, varav en med spegelskjutdörr samt källarförråd.
 
Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, busshållplats och köpcenter.
gsrekord. 

Såld

Såld

Såld

Nu är förmedlingen genom förd och bostaden såld sedan Brf (bostadsrättsföreningen) givit sitt godkännade till medlemsskaps förändringen. Vi på Arvhag juridik & bostadsmäkleri har på "Nytt" nåt försäljnings rekord nu på denna paradvåning med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger och service. Trevlig bostad med stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval vid populära Heden med närhet till Göteborgs evenemangsstråk och avenyn. Med tre rejäla insynsskyddad rum, varav två sovrum med rymlig plats för säng, skrivbord och varm charm. Två helkaklade badrum, varav ett med bubbelbadkar (jacuzzi.)
 
Bostaden erbjuder vita köksluckor, karmdörrar, ljust parkettgolv (ek) och infällda spotlights i tak och god förvaring genom flera garderober samt källarförråd.
 
Här bor Du i ett barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, allmänna kommunikationer och köpcenter.