Nyheter

Tillträde

Tillträde

Avslut

Avslut
Torsdagen den 28 augusti ägde tillträde rum, vilket sätter punkt för ytterligare ett förmedlingsuppdrag.  Med glada nöjda parter i affären med den mysiga villa med solig inbyggd altan i syd läge och friköpt lummig tomt i barnvänlig natura nära omgivning. Observera att denna bostad under de senaste åren genomgått en omfattande renovering. Bostaden erbjuder god förvarings utrymmen. Utvändiga markiser. Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till skola, barnomsorg, busshållplats och Hjällbo Torgs köpcenter.
 

Tillträde

Tillträde

Avslut

Under fredagen den 15 augusti ägde tillträde rum, vilket sätter punkt för ytterligare ett förmedlingsuppdrag.  Med glada nöjda parter i affären med den
charmiga rymliga bostad med soligt syd läge och med barnvänlig natura nära omgivning.  Med adress Blandsädesgatan. 
 
Åter har vi på Arvhag Juridik & Bostadsmäkleri nått försäljninhgsrekord  den gång på denna stilfulla tvårumslägenhet med omsorgsfulla materialval i populära naturnära Bifrost. Med ett rejält insynsskyddat sovrum från 2013 med plats för säng, skrivbord och varm charm. Helkaklat badrum med dusch. Bostaden erbjuder god förvaring genom en klädkammare och en garderob med skjutdörr samt källarförråd.
Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, busshållplats och köpcenter.
 
 

Kontraktskrivning

Kontraktskrivning

Avtal

I eftermiddag skriver vi avtal på den mysiga villa med solig inbyggd altan i syd läge och friköpt lummig tomt i barnvänlig natura nära omgivning.  Med adess Fotbollsvägen 22. Som under de senaste åren genomgått en omfattande renovering. Bostaden erbjuder god förvarings utrymmen. Utvändiga markiser. Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till skola, barnomsorg, busshållplats och Hjällbo Torgs köpcenter.
 
 

Avslut

Avslut

Tillträde ( avslut)

Under tisdagen den 5 augusti ägde tillträde rum, vilket sätter punkt för ytterligare ett förmedlingsuppdrag.  Med glada nöjda parter i affären med den charmiga rymliga
bostadsrättslägenheten med solig balkong i sydväst läge och med barnvänlig natur nära omgivning i Furumossen.
  

Visning

Visning

Visning

I eftermiddag måndagen den 4 när många återkommer från semester och har sin första arbetsdag. Äger visning rum av denna rymliga villa på Haletorpsvägen 29 med högt läge och natura nära omgivning. Med storstadens puls och vimmel inom bekvämt avstånd.
 
Här bor Du i lugn omgivning med närhet till shopping, restauranger, golfbana och service på friköpt tomt. Trevligt hus med öppen stilfull planlösning och omsorgsfulla materialval i populära naturnära Backa.
 
Med tre rejäla insynsskyddat sovrum och plats för säng, skrivbord och varm charm. Flera helkaklade badrum, varav en med inomhus pool och bastu. Bostaden erbjuder god förvaring genom klädkammare och garderober, varav en med spegelskjutdörr samt källarförråd.
 
Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, busshållplats och köpcenter.

Visning

Visning

Visning

I eftermiddag måndagen den 4 när många återkommer från semester och har sin första arbetsdag. Äger visning rum av 
villa med solig inbyggd altan i syd läge och friköpt lummig tomt i barnvänlig natura nära omgivning med adress Fotbollsvägen 22.
 
Här bor Du i ett naturnära barnvänligt område med gångavstånd till skola, barnomsorg, busshållplats och Hjällbo Torgs köpcenter.