Nyheter

God Jul & Gott Nytt År

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Arvhag jurist- & fastighetsbyrå vill önska våra kunder, kollegor och affärsbekanta en riktig god jul och gott nytt år.

Nytt försäljningsuppdrag

Nytt försäljningsuppdrag

Måns Bruntessonsgatan 17 C

Bostadsrättslägenhet placerad i nordvästra hörnet av Gamlestaden. med närhet till butiker, restauranger, utmärkta kommunikationer och granne med stora grönområden.

SBAB lägger bud på Booli

SBAB lägger bud på Booli!

Det statliga bolåneinstitutet SBAB lägger bud på Booli Search Technologies, som bland annat driver bostadssajten Booli.se och söktjänsten Hittamäklare.se.
 
SBAB uppger detta i ett pressmeddelande den 8 december..
Köpeskilling hat ej uppgets men, affären görs i två steg där SBAB köper 67 procent av aktierna med tillträde vid årsskiftet och resterande 33 procent ”vid ett senare tillfälle”.

Visning

Visning

Lunden Skövde

Är det tid för ny bostad?
Ikväll den 5 november med start 18.00 är det visning av denna charmiga bostadsrättslägenhet med inbyggd balkong. I trivsamma omtyckta Lunden i Skövde. Med närhet till naturen och upplysta promenadvägar.
 
Välkommen!

Visning

Visning

Lundenvägen 41 B

Visning hålles idag söndagen den 18 oktober mellan 13.00 - 14.00 av denna charmiga bostadsrättslägenhet med inbyggd balkong i trivsam miljö i utkanten av Skövde.
 
Vi vill samtidigt passa på hälsa dig välkommen.

Visning

Visning

Lundenvägen 41 B

Visning hålles idag lördagen den 17 oktober mellan 13.00 - 14.00 av denna charmiga bostadsrättslägenhet med inbyggd balkong i trivsam miljö i utkanten av Skövde.
 
Vi vill samtidigt passa på hälsa dig välkommen.

Nytt förmedlingsuppdrag

Nytt förmedlingsuppdrag

Stjärnbildsgatan 18

Välkommen till detta radhus i form av bostadsrättslägenhet med inbyggd altan goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum i norra Göteborg, Bergsjön.
 
Namnet härstammar från de berg och den sjö (Bergsjön) som bildades när inlandsisen drog sig tillbaka.
 
Mäktiga klippbranter finns söder och väster om den högt belägna sjön med fina klippstränder, bryggor, hopptorn och grillplats.

Nytt försäljningsauppdrag Lundenvägen 41 B

Nytt försäljningsauppdrag Lundenvägen 41 B

Lundenvägen 41 B

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet med inbyggd balkong i trivsam miljö i utkanten av Skövde. I närheten finns belysta promenadvägar intill ett naturområde. Inom bostadsområdet finns bänkar samt mindre gräs- och asfaltsytor. Dessutom finns trevliga platser för de yngre att leka.

Kärvingeborn 47

Kärvingeborn 47

Kärvingeborn

Vi på Arvhag har på "NYTT" nåt försäljning rekord. Denna gång gäller det för det charmiga huset (torpet) i härlig Bergslags idyll med närhet till vacker badvik.

Energideklaration

Energideklaration (energiprestanda)

I normalfallet när det finns en upprättad energideklaration vid tidpunkten för försäljning ska denna alltid anges i annonseringen och, detta oavsett form av marknadsföring.

Kravet på energideklaration uppkommer i och med själva försäljningstillfället.

Numer är det ägarens huvudsakligen användning av byggnaden som styr om det uppkommer ett krav/skyldighet att upprätta en energideklaration, ett permanent fast boende.