Nyheter

Uppskattning

Uppskattning

Omdöme

Det är alltid lika uppskattat att spontant mottag ett omdöme som detta. 
 
En seriös mäklare som jobbar outtröttligt för att hjälpa sin klient få sålt sitt objekt. Arvhag AB känns personligt där jag som säljare ha blivit respekterad och informerad genom hela säljprocessen.
 
20160228  Mårten Dahlgren

Visning

Visning

Befälsgatan 10

Välkommen till denna bostad i omtyckta Brf Kviberg Park. Vi har visning den 28 februari mellan 13.00 - 14.00 av denna trevlig bostadsrätt placerad i Kvibergspark med närhet till butiker, restauranger, utmärkta kommunikationer och granne med stora grönområden.

Nytt försäljningsuppdrag

Nytt försäljningsuppdrag

Befälsgatan 10

Välkommen till denna trevliga bostad placerad i Kviberg Park med närhet till butiker, restauranger, utmärkta kommunikationer och granne med stora grönområden.

På väg in

Kvibergspark

Ett nytt försäljningsuppdrag är på väg in. Denna gång handlar det om Bostadsrättslägenhet placerad i Kvibergspark med närhet till butiker, restauranger, utmärkta kommunikationer och granne med stora grönområden.

Visning

Visning

Täljstensgatan 9

Visning hålles lördagen den 13 februari mellan 13.00 - 14.00. 
 
Vi vill samtidigt passa på hälsa dig välkommen till denna välplanerade villa i barnvänligt område och naturskön omgivning där staden möter landsbygden.

Nytt försäljningsuppdrag

Nytt försäljningsuppdrag

Täljstengatan 9

Välkommen till denna välplanerade villa i barnvänligt område och naturskön omgivning där staden möter landsbygden. Det är nära till stora gröna strövområden, såsom Hisingsparken och vackra naturreservat. Åkerlandskap, kuperad natur och hällmarkskog karaktäriserar stadsdelens natur.