Nyheter

Unik ny tjänst

Unik ny tjänst

Revolutionerar mäklarbranschen


I dagarna lanserade UC, bankerna och mäklarorganisationerna en unik tjänst, som sägs kommer att revolutionera bank- och mäklarbranschen radikalt. Den unika nya tjänsten, med namn Tambur, knyter samman banker och mäklare i en digital tillträdesportal. Tjänsten kommer förenkla och effektivisera tillträdesprocessen när det gäller administration och kommunikation i samband med bostadsköp för såväl köpare, säljare och mäklare.
Tambur kommer att ge mäklare och banker alla de korrekta uppgifter som behövs för att genomföra en bostadsaffär, så att inga överraskningar dyker upp vid tillträdet, detta förväntas minimera antalet telefonsamtal och e-post.
Oskar Bjursten, affärsområdeschef för kreditupplysningstjänster på UC förklarar att han är oerhört stolt över att kunna erbjuda denna unika digitala tjänst till marknaden. En bostadsaffär ska vara enkel och utan överraskningar för både köpare, säljare, bank och mäklare. Genom vårt samarbete med mäklare och banker har vi lyckats skapa portalen Tambur, som han säger kommer effektivisera tillträdesprocessen.