Nyheter

Visning

Visning

Välkommen till visning av Höjdhopparegången 2!


Passa på, du är mycket välkommen på visning den 20 maj mellan 14.00 - 15.00 till denna ljusa välhållna charmiga rymliga parhus i populära naturnära Solvädersbyn. Med tre rejäla sovrum, varav två insynsskyddade, med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom flertalet väggfasta skåp, vindförvaring samt utvändigt förråd.

Här bor Du i ett barnvänligt område med solig uteplats i sydläge med gångavstånd till barnomsorg, spårvgnshållplats och köpcenter.

Visning

Visning

Visning av Höjdhopparegången 2

Välkommen på visning den 7 maj mellan 19.00 - 20.00 till denna ljusa välhållna charmiga rymliga parhus i populära naturnära Solvädersbyn. Med tre rejäla sovrum, varav två insynsskyddade, med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom flertalet väggfasta skåp, vindförvaring samt utvändigt förråd.

Här bor Du i ett barnvänligt område med solig uteplats i sydläge med gångavstånd till barnomsorg, spårvgnshållplats och köpcenter.