Nyheter

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Visning tisdagen den 5 juni av Solskensvägen 5

Välkommen till visning!

Visningen pågår mellan 18 till 19 av denna påkostad bostadsrättslägenhet på 3 r.o.k och inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Visning måndagen den 28 maj av Solskensvägen 5

Välkommen till visning!
Visningen pågår mellan 18 till 19 av denna påkostad bostadsrättslägenhet på 3 r.o.k och inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Visning söndagen den 27 maj av Solskensvägen 5

Välkommen till visning!
Visningen pågår mellan 13 till 14 av denna påkostad bostadsrättslägenhet på 3 r.o.k och inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Visning - Solskensvägen 5

Välkommen till visning av Solskensvägen 5
Visningen pågår mellan 12 till 13 av denna påkostad bostadsrättslägenhet på 3 r.o.k och inbyggd balkong i vinkel. Bostadsrättslägenheten består av två rejäla sovrum med plats för säng, skrivbord och varm charm. Bostaden erbjuder god förvaring genom en stor klädkammare (walk in -closet), vilken kan nyttjas som extra sovrum.