Nyheter

Design Trender 2019

Design Trender 2019

Trenden för 2019

Trenden för 2019 har ett starkt fokus på naturliga, autentiska och hållbara materialval. Från valet av hållbara råmaterial över vackra inslag och inspirerande detaljer till hanverksmässighet och livslängden i tillverkningen av varje detalj.

Det är en förkärlek för materialval av massivt trä, rostfritt stål och raffinerade metallkonstruktioner, läder, keramik och terrakotta, lätt och luftigt glas och den eviga klassikern marmor. Färgtonen är lyxig och exklusiv. Nyanserna är jord och natur, gråa toner, brunt, varmt rött, mörkgrönt, mörkblå som matchas med mjuka pastellfärger, såsom beige, sand, grönt, blekgult och bebisrosa. Den nordiska rymden möter kryddor från klara gula, blå, röda och gröna färger.

2019 års designteman manifesteras i fyra stilgrupper SILENT NORTH - NARTURE NOIR - POETIC LUXURY - URBAN RETRO.