Nyheter

Nytt koncept

Nytt koncept

Bohållplats ett nytt koncept!

Ett nytt koncept mellan två lägen, sälj och köp. En av de större mäklarkedjorna har konstaterat att ett av de största orosmolnen vid en bostadsaffär är att tvingas flytta ut innan Du får flytta in.

Som en lösning på detta har aktuella mäklarkedja i Stockholm tagit fram vad de kallar Bohållplats i området Fabriksparken i Sundbyberg. Bohållplats innebär att säljaren hyra en färdigmöblerad lägenhet i området tills den nya lägenheten är inflyttningsklar.

Mäklarkedjan i Stockholm säger att det här är en produkt som fyller ett minst sagt skriande behov som hittills varit svår att realisera. Som en mångsidig fastighetsägare och -utvecklare – bland annat med både hyresrätter och bostadsrätter i vår repertoar – känns det helt rätt att vara först ut på marknaden med att erbjuda bohållplatser.

Vidare säger mäklarkedjan att bohållplatsen som utformats för att ha en bas som passar de flesta också ger kunden chansen att lära känna sitt nya område i förtid.

Frågan är om detta koncept kommer att tas efter på fler orter än Sundbyberg i Stockholm?