Nyheter

Stort intresse för fritidshus och jordbruksfastigheter

Stort intresse för fritidshus och jordbruksfastigheter

Stort intresse för fritidshus och jordbruksfastigheter

VD Björn Wellhagen på Mäklarsamfundet säger de låtit genomföra en snabbenkät med anledning av pandemin. Den här gången ställdes frågor om fritidsboende och jordbruksfastigheter. Enkäten visar på ett ökat intresse för både fritidsboende och jordbruksfastigheter.

Egentligen är resultatet inte så överraskande, det är tydligt att covid-19 påverkar olika delar av fastighetsbranschen olika. I en tid när vi inte kan resa som vanligt ökar intresset för fritidshus i Sverige. Det ökande intresset för jordbruksfastigheter har en svagare koppling till coronapandemin. Här påverkar restriktionerna kring coronasmittan intresset mindre.